SMS NEWS 21/11/2012

Unknown | 11/21/2012 05:49:00 μ.μ. | 0 σχόλια



@ Μετά τη Σερβία, τη Βοσνία, την Κροατία και την Ουγγαρία, το «Νησί» ετοιμάζεται να κατακτήσει την τηλεόραση και της Σκανδιναβίας.

@ Στον Σκάι «μετακομίζουν» την ίδια ημέρα οι «Γλυκές αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου και το «Traction» του Κώστα Στεφανή, ενώ στο Mega, αργότερα, περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου, θα αρχίσει να προβάλλεται το «Master Chef».

@ Ευχαριστημένοι φαίνεται να είναι στον Alpha με την πορεία της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».Το Σάββατο η εκπομπή έκανε στο σύνολο 18,9% και στα νεανικά κοινά 27,4%, ενώ την Κυριακή έκανε 18,8% στο σύνολο και 24,1% στα νεανικά κοινά.

@  Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος απασχόλησε πάρα πολλές φορές τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση και είναι το θέμα ενός μεγάλου αφιερώματος της εκπομπής «Cinemania» της ΕΤ3 που θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη.

@  Επίδομα καφέδων φέρεται να δόθηκε σε ορισμένα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ.

@ Πένθιμα ηχούν οι... καμπάνες της Agb στους διαδρόμους του Star αναγγέλλοντας τις ιδιαίτερα χαμηλές αποδόσεις της Μεσημεριανής μελέτης απέναντι στην Ελένη.

@ Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, η επιτυχημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου [βλέπε ΣΚΑΪ], προκειμένου να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Με την έλευση του 2013 - λέει το ρεπορτάζ - πρόκειται να δούμε και πάλι την Σοφία on air και μάλιστα σε μία πρωτότυπη, εβδομαδιαία εκπομπή για την οικογένεια.

Η πολύ επιτυχημένη Asi ολοκληρώνεται σήμερα και από αύριο επιστρέφει
μία ακόμη δοκιμασμένη τούρκικη συνταγή. Η Asi λοιπόν αποχωρεί αλλά η θρυλική Μπιχτέρ επιστρέφει. Ο σαρωτικός "πειρασμός", θα μας κρατήσει συντροφιά από αύριο και κάθε μεσημέρι στις 12;00.

@ Εκδόθηκε και το τυπικό “διαζύγιο” στην επιχειρηματική σχέση των  Β. Μαρίνακη και Γ. Αλαφούζου στο Σκάι. Το ΕΣΡ ενέκρινε τη
μεταβίβαση του 12,9% του τηλεοπτικού σταθμού από το Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζο  αντί 5,1 εκατ. ευρώ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ έχει πλέον το 90% του Σκάι.

Category: , , , , , ,

0 σχόλια