MTV EVERYDAY GIRLS:ΔΕΥΤΕΡΑ 20/01 ΣΤΙΣ 20:30

Unknown | 1/20/2014 12:52:00 π.μ. | 0 σχόλια


Τα Everyday Girls του MTV μπαίνουν δυναμικά στο 2014 και μας υπόσχονται να φέρουν στο προσκήνιο ακόμα περισσότερα αγόρια με success stories. Αγόρια που ζουν στην Αθήνα και μέσα στην κρίση καταφέρνουν να δημιουργούν, να φλερτάρουν και να περνάνε καλά!
Η Μυρτώ Κάζη συναντά τον ηθοποιό Νικόλα Αγγελή στο πάρκο της συμβολής Μεσογείων και Κατεχάκη! Άλλωστε τα κορίτσια, επιλέγουν να κάνουν τα γυρίσματά τους on location για να μας υπενθυμίζουν τα όμροφα σημεία της πόλης μας! Στο πάρκο αυτό, ο Νικόλας και η Μυρτώ συναντούν άλογα, παπαγάλους, κουνέλια και κότες! Κι όμως όλα αυτά βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας!          
   Ο Νικόλας στα 29 του κάνει μια μικρή ανασκόπηση της ζωής του και αποκαλύπτει πως τα πάντα άλλαξαν όταν αποφάσισε να ξεκινήσει διαλογισμό. Ξυπνάει κάθε μέρα στις 6 για να πάει στις 07.00 για μια ώρα για διαλογισμό σε ένα group λίγο πιο πέρα από το σπίτι του. Ο διαλογισμός τον έφερε αντιμέτωπο με τον εαυτό του, φώναξε, έκλαψε και σήμερα αισθάνεται κάτι παραπάνω από ανανεωμένος!
Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά τον Άγγελο Δαμουλιάνο. Μαζί συζητούν για τη στροφή των νέων στην ελληνική επιχειρηματικότητα σε σχέση με την εξαγωγή ντόπιων προϊόντων στο εξωτερικό. Γιατί ένας νέος αφήνει τη δουλειά του και εστιάζει σε ένα τέτοιο εγχείρημα; Πόσες πιθανότητες έχει να πετύχει κάτι τέτοιο και γιατί το trend προστάζει επιστροφή στη γεωργία και τα χωράφια των παππούδων μας;

          MTV EVERYDAY GIRLS
ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 @MTVGREECE
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30

Category:

0 σχόλια