TO DEMOCRACY NOW ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ATTICA TV

Unknown | 8/27/2013 12:41:00 π.μ. | 1 σχόλια


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ATHENS TV CHANNELS .
Μετά την συνεργασία του ATTICA TV με τον εκκλησιαστικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονικής 4Ε μια νέα συνεργασία έρχεται για τον σταθμό του Δήμου Ασπροπύργου .
Το DEMOCRACY NOW το Αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο έρχεται και στην Αθήνα μέσω του ATTICA TV .
Σύμφωνα με την  ιστοσελίδα του δικτύου υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του αμερικανικού σταθμού με τον Ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ATTICA TV(ΕΔΏ) .

Ήδη η μετάδοση έχει ξεκινήσει συνήθως τις μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες .


 Λίγα λόγια για το ενημερωτικό αμερικανικό δίκτυο ...

Democracy Now! Είναι το τηλεοπτικό δίκτυο από τις Ηνωμένες Πολιτείες με καθημερινο Προοδευτικο , μη κερδοσκοπικό , ανεξάρτητο πρόγραμμα με ειδήσεις, αναλύσεις και γνώμες , που μεταδίδεται σε περισσότερα από 1000 ραδιόφωνα , τηλεόρασεiς , δορυφορικα και καλωδιακα  δίκτυα στην Βόρεια Αμερική .  Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου μέσω εισφορών από τους ακροατές, θεατές, και τα ιδρύματα και δεν δέχεται διαφημιστές, εταιρικες  αναδοχες , ή τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης.

Ιδρύθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1996 στο WBAI-FM στη Νέα Υόρκη από τις προοδευτικές ομάδες δημοσιογράφων των  Amy Goodman , Juan Gonzalez , Larry Bensky , Salim Muwakkil και Julie Drizin. Αρχικά προβλήθηκε σε  5 Pacifica Radio σταθμούς. 

Ο  Goodman είναι ο κύριος οικοδεσπότης του προγράμματος, με τον Juan Gonzalez και τον Jeremy Scahill συμπαρουσιαστές που αποτελούν εξαιρετικούς  δημοσιογράφος για το έθνος  από το 1997. 
Η ισπανική έκδοση περιλαμβάνει τα καθημερινα  πρωτοσέλιδα, όπως  και μια εβδομαδιαία σύνοψη των ειδήσεων που ξεκίνησε από τον Andres Thomas Conteris το  Μάιο του 2005. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε θέματα που οι παρουσιαστές θεωρούν λιγότερο δημοσιοποιημένα  ή αγνοούνται από την κύρια κάλυψη των ειδήσεων . "Democracy Now!" άρχισε να εκπέμπει στην τηλεόραση λίγο μετά την 11 Σεπτεμβρίου του 2001, και είναι το  μόνο  δημόσιο  μέσο  ενημέρωσης στις ΗΠΑ, που βγήκε στον αέρα ταυτόχρονα στην δορυφορική τηλεόραση και την καλωδιακή τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο.

Το  Democracy Now και το προσωπικό του έχουν λάβει πολλά βραβεία δημοσιογραφίας, όπως το βραβείο Gracie από τις αμερικανικές γυναίκες στο Radio & Τηλεόραση , το George Polk Award για το 1998 ντοκιμαντέρ ραδιόφωνου  Γεωτρήσεις και Killing : Chevron και η δικτατορία του πετρελαίου της Νιγηρίας, την Chevron Corporation και οι θάνατοι των δύο Νιγηριανών  χωρικων που διαμαρτύρονται για την πετρελαιοκηλίδα ενώ ο Goodman με τον  Allan Nairn κέρδισαν  το πρώτο βραβείο Robert F. Kennedy Memorial στην International Radio για την έκθεση του 1993, Σφαγή τους: Η ιστορία του Ανατολικού Τιμόρ στην οποία συμμετείχαν από πρώτο χέρι με την κάλυψη και την γενοκτονία κατά τη διάρκεια της ινδονησιακής κατοχής του Ανατολικού Τιμόρ
Την 1η Οκτωβρίου, 2008, ο Goodman ονομάστηκε ως αποδέκτης του 2008 Right Livelihood Award ,  σε σχέση με τα χρόνια της εργασίας για την ίδρυση του Democracy Now!.






Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Σεβασμιωτατε κ. ΙΕΡΟΝΥΜΕ γιατι δεν βλεπουμε ζωντανα το 4ε ; τι φοβαστε παρακαλω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή