SMS NEWS 26/12/2013

Unknown | 12/26/2013 07:07:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Αλλαγή έδρας για το ZOOM TV. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Σταρ Ραδιοτηλεοπτική μετακόμισε στο Περιστέρι, στη Γουμενίτσης 24, πολύ κοντά στο Extra Channel του Φ. Βρυώνη, επί της οδού Γ. Τσαλαβούτα 9.

@ Ξεκίνησαν τελικά τα γυρίσματα του «The Voice», με παρόντα τα μέλη της κριτικής επιτροπής Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλη Κουϊνέλη και Μελίνα Ασλανίδου.Σύμφωνα με το TV Zapping, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πλατό, στο στούντιο ΚΑΠΑ, λίγα μέτρα πιο πέρα από το πλατό του «Πρωινό mou», συνέρρευσαν χθες οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι για την αρχική φάση του σόου, τις λεγόμενες blind auditions. Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης φάσης θα διαρκέσουν αρκετές ημέρες, ενώ θα ακολουθήσουν τα «battles».

@ Έρχεται στο Mega η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Κάτω Παρτάλι». Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το «Είσαι το ταίρι μου».
Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου που επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά από τις «7 Θανάσιμες Πεθερές».

@ Μπορεί μέχρι τώρα η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» να παίζει σε επανάληψη στην Δημόσια Τηλεόραση, όμως ετοιμάζουν τα νέα επεισόδια.Η Ρένα Τσιτσιμπίκου και ο Γιώργος Αμυράς σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Δημόσια Τηλεόραση ενώ η πρόθεση των υπευθύνων είναι να συνεργαστούν με την εκπομπή πολλοί δημοσιογράφοι ώστε να είναι άρτιο το αποτέλεσμα.

@ Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες διακοπές για τα παιδιά είναι στη Nova. Αγαπημένοι ήρωες καταφθάνουν στο εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών Boomerang, Disney Channel, Disney XD και Nickelodeon για να διασκεδάσουν μικρούς… αλλά και μεγάλους τηλεθεατές. Τα 4 παιδικά κανάλια της Nova ντύνονται γιορτινά και προσθέτουν τη δική τους ξεχωριστή νότα, προβάλλοντας τις καλύτερες ταινίες και σειρές τους, κατά τη διάρκεια του πιο γιορτινού μήνα του έτους.

@ Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει τη σύσταση μιας νέας επιχειρηματικής μονάδας, ενός production hub, με αντικείμενο τη δημιουργία,  παραγωγή και εκμετάλλευση περιεχομένου για την Ελεύθερη, τη Συνδρομητική Τηλεόραση και τα Digital Media.
Επικεφαλής του production hub αναλαμβάνει ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. H νέα εταιρία θα δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει ηγετική θέση στα ΜΜΕ και την Ψυχαγωγία, στην Τουρκία και την Ελλάδα. Το production hub θα είναι πλήρως ανεξάρτητο στη δομή και λειτουργία του από την δραστηριότητα των τηλεοπτικών σταθμών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

@ Η Σίσσυ Φειδά επιστρέφει και πάλι στο τηλεοπτικό τοπίο με την εκπομπή μέσω της οποίας την γνωρίσαμε.
Η παρουσιάστρια και διακοσμήτρια μέσα από την εκπομπή της θα δώσει και πάλι μυστικά και συμβουλές στο κοινό για το πώς να διαμορφώσει τον χώρο του και να φτιάξει ένα ωραίο περιβάλλον με προσιτές λύσεις για όλους. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων βρήκε τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ.  Αυτό τον καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα και η εκπομπή πρόκειται να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ μέσα στον Ιανουάριο.

@ Δεν εμφανίστηκαν την περασμένη βδομάδα στο ΕΣΡ οι εκπρόσωποι του Nickelodeon, αν και ζητούσαν την ακύρωση του προστίμου του καναλιού, μετά τον “συνετισμό” τους…

@ Τέσσερα θα είναι όλα και όλα τα «Τσαντίρια» που θα στήσει ο Λάκης Λαζόπουλος φέτος και για το λόγο αυτό, θέλει να είναι... αεράτα και προσεγμένα. Έτσι, έχει, ήδη, αποφασίσει να τα βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα από την επαρχία και όχι από την Αθήνα. Το πρώτο «Τσαντίρι», καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα προβληθεί στις αρχές Μαρτίου.
Όπως αναφέρει το tvzapping δε θα έχουμε περισσότερα «Τσαντίρια» φέτος, αφ'ενός γιατί θα έχουμε... μπόλικο Λάκη Λαζόπουλο στο «Δια ταύτα» που θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου, αφ' ετέρου γιατί ο δημιουργός επιθυμεί να τα κάνει όσο πιο φροντισμένα γίνεται.

@ Δυσαρέσκεια εξακολουθεί να υπάρχει για την Ελεονώρα Μελέτη στο STAR, αλλά και ανησυχία για τα μονοψήφια νούμερα στα νεανικά κοινά. Μαθαίνουμε ότι σχεδόν καθημερινά γίνονται συσκέψεις, μεταξύ της παρουσιάστριας, της αρχισυνταξίας της εκπομπής της και των διευθυντών του καναλιού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να ανακοπεί η καθοδική πορεία. Αν και έχουν πέσει πολλές ιδέες στο… τραπέζι, καμία δεν φαίνεται να ικανοποιεί την διεύθυνση, με αποτέλεσμα να εντείνεται ο προβληματισμός για την πορεία της εκπομπής.

@ Υψηλότατο το πρόστιμο των 150.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ για τη μετάδοση παραπλανητικών αναφορά στο παιχνίδι,  TeleQuiz, αλλά επιβεβλημένο. Ο σταθμός δηλώνει πως θα κερδίσει τα χρήματα, όποιος καλέσει πρώτος σε γραμμή υψηλής χρέωσης, όμως η αλήθεια είναι πως ο νικητής προκύπτει από κλήρωση που γίνεται στο τέλος της βδομάδας. Στον ΑΝΤ1 το ΕΣΡ επέβαλε ακόμη ένα πρόστιμο 15.000 για μετάδοση διαφημίσεων με αστροπροβλέψεις.

Το Mega επιστρατεύει από τον Οκτώβριο του 2014 το «βαρύ πυροβολικό». Ο Γιώργος Καπουτζίδης, δημιουργός της σειράς «Στο παρά πέντε», που έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν «κόκκινο», και ο σκηνοθέτης της, Αντώνης Αγγελόπουλος, επιστρέφουν με νέα κωμική σειρά.

Category: , , , , , , , , , , ,

0 σχόλια