ANT1:'Your face sounds familiar TO NEO LIVE SHOW THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Unknown | 2/28/2013 07:15:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Ενδιαφέρουσες ειδήσεις για τα επόμενα βήματα του ΑΝΤ1 αποκαλύφθηκαν στο περιθώριο του  πάρτυ του “Dancing with the stars 3”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, τα στελέχη του σταθμού μετά την επιτυχία του χορευτικού σόου, αποφάσισαν να επιμείνουν σε ανάλογα live προγράμματα για την prime time της Κυριακής.

Η έκπληξη που ετοιμάζουν για το αμέσως προσεχές διάστημα ακούει στο όνομα «Your face sounds familiar”. Πρόκειται για ένα νέο φορμάτ τάλεντ σόου της εταιρείας Endemol, στο οποίο οκτώ celebrity διαγωνιζόμενοι καλούνται κάθε εβδομάδα να ενσαρκώσουν κάποιον σταρ (εγχώριο ή ξένο) αλλάζοντας μαλλιά, ρούχα αλλά και επιστρατεύοντας τις μουσικοχορευτικές και υποκριτικές τους ικανότητες για να μπουν στο πετσι του ρόλου.

Η κριτική επιτροπή θα τους βαθμολογεί και στο τέλος όποιος κερδίσει, θα ανταμειφθεί με χρηματικό ποσό το οποίο θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα επιλέξει ο νικητής. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήδη έχουν αρχίσει να δουλεύουν το εν λόγω κόνσεπτ με στόχο –εκτός απροόπτου- να το βγάλουν στον αέρα στις αρχές Απριλίου.
 της Ναταλίας Ανδρικοπούλου

Category:

0 σχόλια