«PLAIN JANE» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MTV

Unknown | 11/22/2012 12:32:00 π.μ. | 0 σχόλια




Επιστρέφει για δεύτερη σεζόν το hit reality show Plain Jane με πρεμιέρα στο MTV την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 20:00. Γυρισμένο σε μερικές από τις σπουδαιότερες πόλεις του κόσμου, όπως Λονδίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Νέα Υόρκη και σε μερικά από τα πιο εκλεκτά μέρη, το Plain Jane δίνει σε 12 διαφορετικές, νεαρές γυναίκες την ευκαιρία της ζωής τους, μεταμορφώνοντάς τις, από τo εσωτερικό τους ώστε να αποκαλύψουν μια ολοκαίνουργια, δυναμική προσωπικότητα.

Καθένα από τα 60λεπτα επεισόδια του Plain Jane παρουσιάζει μια νέα «Jane» που αναζητά μια αλλαγή. Με τη βοήθεια της ειδικού μόδας Louise Roe (NBCs Fashion Star, 2012 Oscars Red Carpet Live, 2011 MTV EMA Red Carpet Show), κάθε Plain Jane θα λάβει ασκήσεις αυτοπεποίθησης αλλά και μια στιλιστική αλλαγή από την κορυφή ως τα νύχια. Όταν η αλλαγή ολοκληρωθεί, η «παλιά και απλή» Jane θα κάνει έκπληξη στον ανυποψίαστο αγαπημένο της, με τη νέα εμφάνιση και αυτοπεποίθησή της και θα του αποκαλύψει τα αληθινά της αισθήματα. Από πολεμικές τέχνες στη Ρώμη, έως zip lining στο Μαρακές, οι θεατές θα γνωρίσουν από κοντά τις δυνατές ιστορίες κάθε Jane και θα εμπνευστούν με φιλοδοξία, πραγματική αγάπη και χιούμορ.

Το Plain Jane αποτελεί μία από τις κορυφαίες σειρές του MTV διεθνώς. Ο πρώτος κύκλος του Plain Jane κάλυψε πάνω από 22,3 εκατομμύρια θεατές συνολικά διεθνώς και κυρίως στο κοινό 12-24 από την πρεμιέρα του σε αγορές του MTV όπως Ισπανία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Η.Β. και Ιρλανδία.
Το Plain Jane του MTV έχει μια μοναδική διεθνή αισθητική με επεισόδια γυρισμένα σε ζωντανές πόλεις όλου του κόσμου. Ο νέος κύκλος είναι μια παραγωγή της Gogglebox Entertainment, για το MTV. Executive producers είναι οι Mat Steiner και Adam Wood (για την Gogglebox) και David Booth, Andrea Speziale-Bagliacca και Ilya Colak-Antic (για το MTV International). Το Plain Jane αρχικά προβλήθηκε μέσα από το The CW Network στις Η.Π.Α. Το  MTV International απέκτησε το show/format στις αρχές του 2011.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ REALITY SHOW «PLAIN JANE» 
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 20:00 MONO ΣΤΟ MTV!

Category:

0 σχόλια