SMS NEWS 16/03/2014

Unknown | 3/16/2014 03:00:00 π.μ. | 0 σχόλια


@ Στην πρώτη θέση παρέμεινε ο ΑΝΤ1% με 19,1%, σε αντίθεση με το Mega  που υποχώρησε στο 17,9%. Σταθερός ο Alpha με 16,2% , όσο και το Star με 11,5%. Στο 5,1% η ΔΤ  και με 2,7% ο ΣΚΑΙ

@ Μια από τις παλαιότερες εκπομπές λόγου της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, το “Μονόγραμμα” έκοψε η επιτροπή προγράμματος της ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες απορρόφθηκε η αίτηση του παραγωγού Γ. Σγουράκη που είχε καταθέσει πρόταση για έξι επεισόδια της ιστορικής εκπομπής-αφιερωμάτων σε προσωπικότητες του ελληνικού Πολιτισμού και των Ελληνικών Γραμμάτων. Το “Μονόγραμμα” διαθέτει ορισμένες από τις σπανιότερες εκπομπές στο αρχείο της ΕΡΤ στην 30χρονη εκπομπή του.

@ Ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας περνά από το Action24.Δύο μεγάλοι ημιτελικοί σε νοκ άουτ αναμετρήσεις.Την Τετάρτη 26 Μαρτίου, αμέσως μετά από την έκτακτη εκπομπή Sports Sunday, ακριβώς τα μεσάνυχτα, η αναμέτρηση της Τσβόλε με την Ναϊμέγκεν.Και την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 21.45, ζωντανά και αποκλειστικά ο μεγάλος αγώνας της περσινής τροπαιούχου Αλκμααρ με τον πρωταθλητή Αγιαξ.Οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ολλανδίας αποκλειστικά στο Action24.

@Συνεργασία με τη Disney ξεκινάει ο Σκάι με τη μετάδοση της σειράς  «Βιολέτα» από αυτή τη Δευτέρα (16:00). Η «Βιολέτα» είναι μια νεανική σειρά συμπαραγωγής του Disney Channel Λατινικής Αμερικής, του Disney Channel Ευρώπης- Μέσης Ανατολής- Αφρικής και της αργεντίνικης εταιρείας παραγωγής Polka.

@ Η ΕΕΤΤ, εντός του πρώτου διμήνου του 2014, προχώρησε σε 19 επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη διακοπή λειτουργίας παράνομων εκπομπών στους νομούς Αττικής, Κορινθίας, Φωκίδας, Ηρακλείου, Μυτιλήνης, Κυκλάδων, Αργολίδας και Πρεβέζης.
Οι επιχειρήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΕΕΤΤ για εποπτεία και έλεγχο του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων, καθώς και την προστασία των ευαίσθητων ασύρματων δικτύων, που σχετίζονται με τη δημόσια και εθνική ασφάλεια, από παρεμβολές.

@ Γέμισαν οι οθόνες των τηλεοπτικών σταθμών με τα γνωστά τηλεπαιχνίδια, ύστερα από την απόφαση της  Επιτροπής  Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων, η οποία παρακάμπτει το ΕΣΡ. Τα “τηλεπαιχνίδια” μεταδίδονται ήδη από του τηλεοπτικούς σταθμούς,  Alpha και  E-TV και έχουν ήδη δίωρη διάρκεια.

@ Το YFSF έκανε πρεμιέρα και αναδείχτηκε ο πρώτος νικητής.Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν αυτός που συνέλλεξε τις περισσότερες ψήφους από παίκτες και κριτική επιτροπή.
@Ο Σκάι, σύμφωνα με πληροφορίες, κέρδισε το διαγωνισμό για την παραγωγή των αθλητικών εκπομπών του ΟΤΕ TV. Η συνεργασία μεταξύ των δύο δικτύων θα ανανεωθεί για 3 χρόνια.

Category: , , , , , , , , , , , , ,

0 σχόλια