Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Digital TV info με δώρο κεραίες Televes!

Unknown | 12/27/2013 02:14:00 π.μ. | 0 σχόλια


Καλές γιορτές σε όλους!

To Digital TV info λίγο πρίν την έλευση της νέας χρονιάς, διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με έπαθλο επίγειες κεραίες της  ισπανικής εταιρείας Televes. Τα μοντέλα των κεραιών που θα κληρωθούν είναι τα : DAT-790 LTE HD BOSS, TELEVES L790 LTE και VHD 790 LTE. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου 2014. Οι τρείς νικητές που θα προκύψουν μετά απο κλήρωση θα ανακοινωθούν στις 8/01/2014 απο την ιστοσελίδα μας αλλά και τις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter, ενω θα αποσταλεί στους τυχερούς και e-mail.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι  απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το σύνδεσμο http://woobox.com/fxphcn και να κάνετε δύο πράγματα :
Update!
Εναλλακτικά μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αν μας κάνετε follow στο Twitter @Digitaltvinfo και κάνετε retweet το tweet του διαγωνισμού.
Αν είχατε κάνει ήδη Like στο Facebook τότε κάνετε απλά κοινοποίηση στο διαγωνισμό (Post to your wall). Επιτρέπεται μια μόνο συμμετοχή ανα χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλές συμμετοχές από ένα μέλος, τότε αυτομάτως θα αποκλείεται απο το διαγωνισμό. Τα δώρα θα αποσταλλούν ταχυδρομικά στους νικητές, με έξοδα του περιοδικού Digital TV info - εντός Ελλάδος φυσικά.
Καλή επιτυχία!

Category:

0 σχόλια