ANT1: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Unknown | 12/28/2013 03:13:00 π.μ. | 0 σχόλια


Με εκατοντάδες δράσεις και προσφορές που αφορούν παιδιά αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η Μαρί Κυριακού και η ομάδα της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, προσέφεραν ελπίδα, ανακούφιση, στήριξη και συμπαράσταση.
Η Μαρί Κυριακού ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια που της απηύθυναν Ιδρύματα, Σωματεία, μεμονωμένα άτομα ακόμη και φορείς για να στηρίξει παιδιά σε όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, τροφοδοτήθηκαν με ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και σχολικά είδη, 600 παιδιά σε ορεινές περιοχές της Ηλείας, της Αρτας και της Ηπείρου.
Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα 75 μαθητών δημοτικού σχολείου στην Κόνιτσα να τους τροφοδοτήσει με μπαλλες μπασκετ και βολευ και οσα χρειάζονταν για τις αθλητικές τους δραστηριότητες καθώς και υπολογιστές. Μαζί τους δόθηκαν βιβλία δραστηριοτήτων των παραμυθιών του Μάικ του Φασολάκη.
Παρέδωσε τις επιταγές σε ακόμη δέκα Ιδρύματα, από τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, στηρίζοντας έτσι συνολικά 25 Ιδρύματα, που κινδυνεύουν και κλείσουν. Η Γραμμή Με Αγάπη θα συνεχίσει τον Ιανουάριο, στηρίζοντας κι άλλα Ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά.
Η Μαρί Κυριακού σε συνεργασία με την Elle Amber, δημιούργησε γούρια, από την πώληση των οποίων , θα στηριχθεί το Ιδρυμα ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΘΗΝΑΙΑ, που φιλοξενεί 20 κορίτσια.
Τα τελευταία τρία χρόνια και σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών
του ΑΝΤΕΝΝΑ, παρείχε υποτροφίες για δωρεάν σπουδές σε οκτώ παιδιά, πραγματοποιώντας το όνειρό τους να σπουδάσουν.
Απέστειλε παπούτσια σε 100 παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Στήριξε με την αποστολή τροφίμων μακράς διάρκειας και αναλώσιμων ειδών την Οργάνωση "Αλλος Ανθρωπος", που σιτίζει άστεγους συνανθρώπους μας.
Μεσολάβησε ώστε να σταλούν φρούτα και λάδι σε Ιδρύματα και Σωματεία που διαβιούν παιδιά.
Φρόντισε να σταλούν δώρα και παιχνίδια σε οικοτροφείο που φιλοξενεί άπορα και ορφανά παιδιά.
Συνεργάστηκε με ιδιωτικούς φορείς και συγκέντρωσε χρήματα ώστε να παραδοθούν σε οικογένειες που έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες και μπαζάρ που στόχο είχαν να στηριχθούν οικονομικά Οργανώσεις και Σωματεία.
Πρόσφερε διασκέδαση σε παιδιά, που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές και άλλες παραστάσεις.
Απέστειλε βιβλία και παιδικά παραμύθια του Μάικ του Φασολάκη, για τον εμπλουτισμό παιδικών βιβλιοθηκών.
Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ, θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο να ανταποκρίνονται εκεί που υπάρχει ανάγκη για βοήθεια.

Category:

0 σχόλια