Τρεις πρεμιέρες στο Mega

Unknown | 11/21/2013 01:32:00 π.μ. | 0 σχόλια


Μία ελληνική σειρά και δύο μαγειρικές εκπομπές έρχονται να προστεθούν στο πρόγραμμα του Mega. Από μεθαύριο, Παρασκευή και κάθε Παρασκευή θα προβάλλεται «Το Σπίτι της Έμμας» στις 22.30. Η Έμμα είναι μια σκυλίτσα που έχει αδυναμία στο αφεντικό της, τον Αρχοντή, ο οποίος απολαμβάνει την ελευθερία του συντροφιά με όμορφες γυναίκες. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Αρχοντής σοκάρει τους πάντες όταν τους ανακοινώνει την απόφασή του να συζήσει με μία νέα και όμορφη γυναίκα που κατάγεται από την Ουκρανία.

Την Κυριακή ο «Dr. Cook», δηλαδή ο Γιάννης Λουκάκος στις 17:50 συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και να μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης του. ΑναστάσιοΜαζί του τρεις νέοι μαθητευόμενοι σεφ: ο Αναστάσιος Λύκος, η Αθηνά Μπίμη και ο Μανώλης Τσιρίκος. Τρία νέα παιδιά που αγαπούν και έχουν σπουδάσει τη μαγειρική και θα βοηθούν τον σεφ στην εκτέλεση των συνταγών. Η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στην πατάτα και τις παρασκευές της.

Αμέσως μετά στις 18.50 η Μαρία Εκμετσίογλου είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής «Από την Πόλη έρχομαι» και καλεί το τηλεοπτικό κοινό σε ένα ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις της Κωνσταντινούπολης. Χρώματα, ιστορίες και μαγειρικά μυστικά από μία από τις καλύτερες μαγείρισσες της Πόλης. Το ταξίδι ξεκινά από το Βόσπορο με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς –το Καντιλλί όπου γεννήθηκε, την Κάνλικα και το Νιχώρι- και η Μαρία διηγείται ιστορίες και μαγειρεύει εμπνευσμένη από τις μνήμες του κάθε τόπου.
http://www.tovima.gr

Category:

0 σχόλια