SMS NEWS 21/09/2013

Unknown | 9/21/2013 05:59:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Χωρίς Ζέτα Μακρυπούλια θα κυλήσει το «Dancing with the Stars» της φετινής χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο εκτός από τις υποχρεώσεις της στο θέατρο που καθιστούσαν δύσκολη την παρουσία της στο σόου, προέκυψε εμπλοκή και με το οικονομικό. Σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να έχει καταλήξει το κανάλι στην αντικατάσταση της.

@ Σχεδόν ένα μήνα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ένα ακόμα όνομα έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των συνεργατών του διάσημου ζευγαριού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η Λάουρα Νάργες φαίνεται πως θα βρίσκεται τελικά στο πάνελ του ανανεωμένου πρωινού του καναλιού.
Έτσι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα, στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 θα δούμε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τον Γιώργο Λιανό, τη Σάσα Σταμάτη, τη Λίτσα Πατέρα, την Ελεάννα Τρυφίδου και τον Σπύρο Σούλη, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί εκτός απροόπτου για τις 14 Οκτωβρίου.

@ Πριν απο δύο χρόνια οι υπεύθυνοι προγράμματος αποφάσισαν να σταματήσουν την πρωινή ζώνη και να μεταφέρουν την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και δεδομένου των αλλαγών στο τηλεοπτικό σκηνικό της πρωινής ζώνης Στον άλφα ψάχνουν να βρούν ποιά θα είναι η ιδανική λύση ωστε να κάνουν μια εκπομπή 10.00-13.00 που θα μπορέσει να κονταροχτυπηθεί με τα πρωινά των άλλων καναλιών την ίδια ώρα.
Πρώτη σκέψη ήταν να μεταφερθεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το πρωί κάτι όμως που πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του faysbook.gr δεν πρόκειται να συμβεί...εκτός και άν η Ελένη επιθυμεί να επιστρέψει στο πρωινό ...το ρεπορτάζ συνεχιζεται και όπως όλα δείχνουν η δημιουργία μιάς νέας ομάδας θα δώσει την λύση ...εν αναμονή των εξελίξεων.

@ Για 2η συνεχόμενη σεζόν,οι καταπληκτικές 'Γλυκιές Αλχημείες' κάνουν... πιο γλυκιά τη ζωή μας.Ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας υποδεχθεί τον Οκτώβριο στο ΣΚΑΙ, με πολλές αλλαγές. Μια εξ'αυτών, η αλλαγή ώρας, καθώς η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 19.00 το απόγευμα.

@ Το Γραφείο Τύπου του ALPHA αναφέρει χαρακτηριστικά πως το "Κάτι ψήνεται" πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας τον Οκτώβρη, αναλαμβάνοντας και πάλι να "αναστήσει" την κατεστραμμένη ζώνη 20:00-21:00

@ Μετά το Alpha Check Up που παρουσίαζε η Ζέτα Δούκα και κόπηκε σειρά έχει και μία άλλη εκπομπή του Alpha που έκανε την εμφάνιση της τη περσινή σεζόν,ωστόσο δεν έκανε αίσθηση στους πίνακες τηλεθεατές.Μιλάμε για την εκπομπή ¨Έτσι απλά¨,με τις Κέλλυ Καρυπίδη,Ιωάννα Κουτσιουμάρη,Αγγελική Παλαμίδη και τη Νατάσσα Σκρινή.Ο λόγος βέβαια που η εκπομπή δεν πήρε το πράσινο φως δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης,αλλά το γεγονός ότι η χορηγός εταιρεία που χρηματοδοτούσε την παραγωγή αποχώρησε.Κάπως έτσι δημιουργείται κενή ζώνη,για τη νέα lifestyle εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.



@ Ακόμα μία μαγειρική εκπομπή έρχεται να προστεθεί στο φετινό «μενού» του Mega. Μετά τις εκπομπές του Γιάννη Λουκάκου, του Δημήτρη Σκαρμούτσου και της Μαρίας Εκμετζίογλου και ο Ακης Πετρετζίκης τελικά αποκτά τη δική του εκπομπή μαγειρικής.
Ο νεαρός σεφ εκτός από το «Πρωινό Mou», από τον Φλεβάρη και μετά θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή, η οποία θα μας στέλνει το μήνυμα «μαγειρική παντού», μιας και ο Ακης δεν θα μαγειρεύει, λέει, σε πλατό, αλλά σε διάφορους πιθανούς και απίθανους χώρους με τους πιο ευφάνταστους τρόπους.
@ Συνεχίζεται η αναζήτηση νέας, ωραίας και μητέρας για να σταθεί στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στο νέο πρωινό του MEGA. Τελικά από τα δοκιμαστικά της περασμένης Τρίτης, η Αθηναΐς Νέγκα κόπηκε, αφού δεν άρεσε, ούτε στην Έλ. Κατραβά ούτε στον Μιχ. Σούπο, ενώ αντίθετα πέρασε και θα συμμετέχει στην εκπομπή, η νεαρή αοιδός Ελισάβετ Σπανού!


Category: , , , ,

0 σχόλια