Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Οκτωβρίου

Unknown | 9/21/2013 02:51:00 π.μ. | 0 σχόλια


Εν μέσω αναβαθμίσεων από πλευράς Nova, αλλά και εν αναμονή του νέου PVR της OTE TV, τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ύλη που αναζητάτε κάθε μήνα.
Ξεκινάμε με την αναφορά μας στους αμιγώς IPTV δέκτες, οι οποίοι παρέχουν προωθημένες υπηρεσίες, όπως τηλεθέαση καναλιών (SD & HD), εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, online υπηρεσίες, web browsing και πολλά άλλα, αρκεί να έχουμε σύνδεση στο internet τουλάχιστον 2 Mbps. Η τεχνολογία εξελίσσεται και τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται μπροστά για να σας ενημερώνουν.

Συνεχίζουμε με το αφιέρωμα του Σάκη Παπαδόπουλου στα ελεύθερα αγγλόφωνα κανάλια, τα οποία είναι τα πιο προσφιλή λόγω γλώσσας.

Από αθλητικής πλευράς, ο Νίκος Μαυρομάτης σάς ενημερώνει για την τριετία 2015-18 του Champions League και του Europa League, αλλά και για το εάν θα δείξει η Δημόσια Τηλεόραση τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Σε πιο προχωρημένο τεχνικό επίπεδο, από αυτό το τεύχος ξεκινάμε μία ολοκληρωμένη σειρά άρθρων για την Ψηφιακή Τηλεόραση από το Α έως το Ω, προκειμένου να διαλευκάνουμε όλα τα «θολά» σημεία, αλλά και να συμβάλλουμε - ακόμη περισσότερο - στην επιμόρφωση του τεχνικού κόσμου, από την στήλη «Ενισχυτική Διδασκαλία».

Επίσης, ο DrDream σάς ενημερώνει για το εξαιρετικό software Media Player νέας γενιάς, το XBMC, το οποίο δέχεται πλειάδα πρόσθετων για όλες τις εφαρμογές, ενώ θα το δούμε και σε δέκτες που θα βασίζονται στην εν λόγω πλατφόρμα, αντί του Enigma 2.

Ακόμη, μην παραλείψετε να ανατρέξετε στη στήλη «Εάν θέλεις μπορείς», διότι σάς εξηγούμε πώς θα μπορέσετε να ελέγχετε τον Linux δέκτη σας εξ αποστάσεως, μέσω …internet, ενώ στη στήλη BHMA BHMA, σάς παρουσιάζουμε το νέο Newnigma2 v4, το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις με την σταθερότητά του, αλλά και την υποστήριξή του στα νέα μοντέλα Dreambox με αναβαθμισμένη μνήμη.

Επίσης, ο Αντώνης Σιγάλας σάς παραθέτει σημαντικά λάθη που γίνονται σε εγκαταστάσεις, προκειμένου ο τεχνικός να τα αποφύγει.

Στις ειδησεογραφικές στήλες των Δορυφορικών Νέων "HD News και Zapping News", o Nicolas A. σάς ενημερώνει για το επίσημο λανσάρισμα των PVR υπηρεσιών μέσω δορυφόρου και τις νέες επερχόμενες αναβαθμίσεις περιεχομένου και υπηρεσιών στον ΟΤΕ TV, τις αναβαθμίσεις καναλιών και αναμεταδοτών για τη πλατφόρμα της Nova σε MPEG-4 και DVB-S2, τη κινητικότητα στη διεθνή HD ζώνη Clarke και τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

Ακόμη, σάς περιμένουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις-δοκιμές αξιόλογων προϊόντων, όπως ο νέος Optibox EVO E3 με Enigma 2 στα 500 MHz, ο νέος Commander 8300 HD, ο αναβαθμισμένος Dreambox DM800HDse V2 με άφθονη μνήμη Flash, το δορυφορικό κάτοπτρο Triax TDS-88, καθώς και το νέο όργανο Deviser TC-500 Ethernet Cabling Certifier για μέτρηση και πιστοποίηση ethernet δικτύων.

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι στον «αέρα» το κανάλι των Δορυφορικών Νέων στο YouTube στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/user/doriforikanea, όπου μπορείτε να βρίσκετε όλα τα video reviews των δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών δεκτών, των πεδιομέτρων και γενικά όλων των προϊόντων που έχουμε παρουσιάσει, καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα videos από όλο το φάσμα της δορυφορικής τεχνολογίας.

Επιπλέον θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.
Τέλος, μην παραλείπετε να ενημερώνεστε απευθείας και άμεσα, μέσω του site μας στη διεύθυνση www.doriforikanea.gr, με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης


Περιεχόμενα

Κλικ
Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
HD News                                                                                                                
HD Upgrade
TV Channel News
Zapping News
Sport News

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
IPTV δέκτες: Κανάλια χωρίς κεραίες
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Αγγλόφωνα ελεύθερα κανάλια
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ
Απομακρυσμένη πρόσβαση δέκτη Linux/Enigma 2
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ
Newnigma2 v4.0: Το επόμενο βήμα για την νέα γενιά dreambox
ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Ψηφιακή Τηλεόραση: Από το Α έως το Ω
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σημαντικά λάθη σε δορυφορικές εγκαταστάσεις
RELOAD
XBMC: Ο Media Player της επόμενης γενιάς
ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ (Sat Guide)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
Ελεύθερα Ψηφιακά Κανάλια (Νέα & αλλαγές)
Ψηφιακά κανάλια- HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)                          

                                                                                                                                                                                                                                           
REVIEW

EVO E3HD
Enigma 2 στα …500 MHz

Dreambox 800HD se v2
Τεχνολογία αιχμής  

COMMANDER 8300 HD
Όπως τον θέλετε!    

Triax TDS 88
Δορυφορικό κάτοπτρο Offset

DEVISER TC-500 Ethernet Cabling Certifier
Mέτρηση και πιστοποίηση Ethernet δικτύων

Category: ,

0 σχόλια