Η τηλεόραση είναι στα χέρια μας με τα δημοφιλέστερα mobile application τηλεοπτικων σταθμων!

Unknown | 1/31/2013 05:17:00 μ.μ. | 1 σχόλια



Στον κόσμο των applications και της νέας τεχνολογίας μας καλωσορίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια .Μας προτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο της τηλεόρασης στην πιο σύγχρονη εκδοχή του!
 Μπορούμε άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ να εγκαταστήσουμε  τα  νέα  application που περιλαμβάνουν  γρήγορη πλοήγηση στα video και αποσπάσματα εκπομπών, live προβολή του προγράμματος του κάθε σταθμού,αναλυτικό πρόγραμμα,συνεχή ροή ειδήσεων ανά ενότητα,ψηφοφορίες, διαγωνισμούς και πολλές ακόμα υπηρεσίες και εκπλήξεις  .

H ERT.gr μας παρουσιάζει την δική της εφαρμογή  με ειδήσεις από την Ελλάδα και το κόσμο και την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε  σε πραγματικό χρόνο όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της .

 Το STAR TV μας προτρέπει να κατεβάσουμε δωρεάν το ολοκαίνουργιο application και να δουμε τα πάντα, σχετικά με το πρόγραμμα, τις ταινίες, τις σειρές και τις εκπομπές του Star.

 Το MEGA  παρουσιάζει νέα, γρήγορα και ολοκληρωμένα applications για iPad και iPhone για τις δημοφιλείς σειρές «Βασιλιάδες», «Κλεμμένα Όνειρα» και «Με Λένε Βαγγέλη». Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να εγκαταστήσουν δωρεάν τα νέα αυτά applications, που περιλαμβάνουν γρήγορη πλοήγηση στα επεισόδια, τους πρωταγωνιστές καθώς και εικόνα υψηλής ποιότητας όλων των Video και ολόκληρων επεισοδίων του Web TV
Επιλέον  το νέο, γρήγορο και ολοκληρωμένο application του "Πρωινό mou" για iPad και iPhone όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις  κατηγοριες  "Μαγειρική", "Καλεσμένοι", "Gossip" και "Μόδα/Ομορφιά".

Η πρωτοποριακή εφαρμογή του ALPHA  είναι εδώ! Μπες στον κόσμο του Alpha μέσω του δωρεάν mobile app, που είναι τώρα διαθέσιμο σε iPad, iPhone, Αndroid smartphones και tablets!
Το Alpha app περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
  • Live προβολή του προγράμματος του σταθμού
  • On demand προβολή βίντεο και ολόκληρων εκπομπών
  • Αναλυτικό πρόγραμμα
  • Διάδραση με τις εκπομπές και τους παρουσιαστές μέσω social media
  • Αποκλειστικό υλικό
  • Συνεχή ροή ειδήσεων ανά ενότητα
  • Δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών και βίντεο σε όλες τις εκπομπές του σταθμού
  • Χρηστικές ενότητες με συνταγές Μαγειρικής από όλες τις εκπομπές με φιλτράρισμα συνταγών ανά υλικό, περίσταση, κ.λ.π., Ομορφιά, Μόδα, Αστρολογία, Προτάσεις για έξοδο, Διακόσμηση, Θέματα υγείας και σχέσεων.

Μέσα από το ΑΝΤ1 mobile application μπορείτε -όπου κι αν είστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας- να παρακολουθήσετε LIVE TV, να απολαύσετε τις all time classic ελληνικές σειρές, τις αγαπημένες σας εκπομπές, να δείτε όλα τα web series του ΑΝΤ1 webTV plus, αλλά και όλα τα trailers νέων προγραμμάτων πριν προβληθούν on air. Επίσης, έχετε άμεση πρόσβαση στο twitter account του ΑΝΤ1 και φυσικά ενημερώνεστε σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ενώ, για να βρείτε οποιαδήποτε εκπομπή αναζητάτε, επιλέγετε την ένδειξη “SEARCH”.
Τώρα αυτή η ξεχωριστή εμπειρία της τηλεόρασης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική, καθώς με το ανανεωμένο ΑΝΤ1 mobile application έχετε στα χέρια σας και το δημοφιλέστερο show της ελληνικής τηλεόρασης, το DANCING WITH THE STARS!

Category: , , , , ,

1 σχόλιο: