SMS NEWS 7/12/2012

Unknown | 12/07/2012 02:00:00 π.μ. | 0 σχόλια



@ Η Έλλη Στάη καλεσμένη της εκπομπής «Όλα μπάχαλο φέτος» εξομολογήθηκε ότι θέλει να παραμένει στην ΕΡΤ.
Αν και δέχεται προτάσεις κι από άλλα κανάλια εκείνη θέλει να μείνει όπως είπε στην Κρατική Τηλεόραση. «Εγώ πάντως θέλω να μείνω στην ΕΡΤ. Και θέλω να το πω ότι θέλω να μείνω. Μου λένε ότι με θέλουνε».

@ Πολύς λόγος έγινε την περασμένη εβδομάδα για μετακόμιση του Φώτη και της Μαρίας
στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς. Τελικά η απάντηση ήρθε από το περιοδικό  Hello, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι παρουσιαστές συνεχίζουν κανονικά το απόγευμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

@ Λίγο η εγκυμοσύνη, λίγο που τελείωσε ο "Μοιραίος έρωτας" η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα κατάφερε και πήρε το αίμα της πίσω. Το κοινό δείχνει να την ακολουθεί καθημερινά όλο και πιο πιστά.

@ Η εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο από την ημέρα της πρεμιέρας στις 21 Νοεμβρίου έως και την εκπομπή της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου, σημειώνει συνεχώς σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης, σε όλα τα κοινά, με τις γυναίκες να χαρίζουν στην εκπομπή τα υψηλότερα!
Συνολικά από 21/11 έως 5/12 έχει συγκεντρώσει:
• 24,7% στο δυναμικό κοινό 15-44
• 27,7% στις γυναίκες15-44
• 31,4% στις γυναίκες 15-24
• 27,8% στο σύνολο του γυναικείου κοινού

@  Mετά από καταγγελίες τηλεθεατών σχηματίστηκε φάκελος για τους σταθμούς ANT1, MEGA και Alpha για διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, καθώς και για το διαφημιστικό της εκπομπής Master Chef του Mega επειδή προκαλούν το φόβο στο κοινό.

@  Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου ο ΟΤΕ: Το κορυφαίο κανάλι παγκοσμίως για ταξίδια και προορισμούς, Travel Channel HD, κάνει πρεμιέρα στoν OTE TV, ενισχύοντας το ποιοτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ και τις επιλογές των συνδρομητών. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μέσω του OTE TV, το κανάλι μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια.


Category: , , , , ,

0 σχόλια