OI AMΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV

Unknown | 11/06/2012 02:08:00 π.μ. | 0 σχόλια








Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 στις 00:30, η έκτακτη «μαραθώνια» εκπομπή «'Ερευνα» με τον Παύλο Τσίμα στο MEGA , μας ενημερώνει για την πορεία της ψηφοφορίας σχετικά με την εκλογή του Προέδρου των ΗΠΑ, δίνοντας τα στοιχεία της εκλογικής διαδικασίας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.
Στο στούντιο της εκπομπής, ο εκλογικός αναλυτής, Ηλίας Νικολακόπουλος, παρουσιάζει και αναλύει τα exit poll και τη ροή των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών. Καλεσμένοι από τον χώρο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής μιλούν για τις πιθανές επιπτώσεις του εκλογικού αποτελέσματος τόσο στη διεθνή όσο και την ελληνική πολιτική σκηνή. Με τα πρώτα κρίσιμα exit poll, θα δοθούν και οι πρώτες εκτιμήσεις για το τελικό αποτέλεσμα.
Ο ανταποκριτής του MEGA Μιχάλης Ιγνατίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες μεταδίδει όλες τις πληροφορίες και τα νεώτερα στοιχεία από τα «στρατηγεία» των δύο υποψηφίων. Ο Μανώλης Σπινθουράκης από τις Βρυξέλλες, ο Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι, ο Ανδρέας Ρομπόπουλος από την Κωνσταντινούπολη και ο Θανάσης Αυγερινός από την Μόσχα, σε ζωντανή σύνδεση, σχολιάζουν και καταθέτουν εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ και τον αντίκτυπό του στις παγκόσμιες εξελίξεις.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε live streaminig από το site του MEGA .


 Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στις 23.15 στον ΣΚΑΪ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με τα δύο κρίσιμα θέματα των ημερών: την σημαντική ψηφοφορία για τα μέτρα στην Βουλή και τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
 ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν ακόμη την ημέρα της τελικής μάχης ανάμεσα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τα προγνωστικά και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ζωντανά από τις Ηνωμένες Πολιτείες . Ακόμη, ο Αλέξης Παπαχελάς μιλάει με τον διάσημο ελληνοαμερικάνο πολιτικό αναλυτή του δικτύου ABC Τζορτζ Στεφανόπουλο από την Νέα Υόρκη και ρίχνει φως στις διαφορές ανάμεσα στους δύο υποψηφίους προέδρους, ενώ η οικονομική αναλύτρια του BBC Στέφανι Φλάντερς εξηγεί από το Λονδίνο ποιος θα είναι αντίκτυπος από μία ενδεχόμενη εκλογή Ρόμνεϊ ή μία επανεκλογή Ομπάμα στην ευρωπαϊκή οικονομική κρίση

(Λόγω της απεργίας της ΕΡΤ η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί ).
Τη μεγάλη βραδιά για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, καλύπτει και  η ΝΕΤ λεπτό προς λεπτό με ένα ολονύκτιο μαραθώνιο που θα αρχίσει από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι το πρωί.Η μάχη στήθος με στήθος μεταξύ Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνει και η τελική αναμέτρηση. Ποιος θα είναι τελικά ο επόμενος Πλανητάρχης; Με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από τα επιτελεία των δύο μονομάχων. Η απεσταλμένη της ΝΕΤ Οντίν Λιναρδάτου μεταδίδει τις εξελίξεις από Ουάσιγκτον και Βοστώνη.
Στη Νέα Υόρκη και στο Σικάγο βρίσκεται ο ανταποκριτής της ΝΕΤ στις Ηνωμένες Πολιτείες, Μιχάλης Γρυπιώτης.
Στην Αθήνα, ο Φάνης Παπαθανασίου, η Μαρία Κονταξή και ο Αντώνης Αλαφογιώργος σε μία ολονύκτια μετάδοση την ημέρα της μεγάλης μονομαχίας, μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων αναλύοντας με έμπειρους και έγκριτους καλεσμένους την εκλογική επικαιρότητα.

Category: ,

0 σχόλια