ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ mou ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕGA

Unknown | 11/06/2012 05:40:00 μ.μ. | 0 σχόλια





Την “καλημέρα” τους θα πουν στους αγαπημένους τους τηλεθεατές αύριο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά! Καλεσμένος τους θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ένας ηθοποιός που έχει φιλοξενηθεί ξανά στην εκπομπή τους. Η εκπομπή ήταν να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα που μας πέρασε, αλλά λόγω απεργιών θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 7/11 στις 10.00 το πρωί και όχι την Δευτέρα 12/11 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του καναλιού:
Ένα καλό πρωινό είναι απαραίτητο για να σου πάει καλά η ημέρα. Έτσι, από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στις 10:00 το «Πρωινό mou» επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά.
Η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άκη Πετρετζίκη, τη Σάσα Σταμάτη, τη Βίκυ Παγιατάκη και μια δραστήρια ομάδα δημοσιογράφων, αναμειγνύουν τα καλύτερα υλικά, προσθέτουν πολύ fun για να προσφέρουν ένα πλήρες «Πρωινό mou».
Καλεσμένοι, μαγειρική, ζώδια, θέματα για μικρούς και μεγάλους, ροκάδες και μαμάδες, λαϊκούς και έντεχνους. Θέματα για όλα τα γούστα και στη σωστή δοσολογία για να μας κρατήσει σε καλή διάθεση όλη την ημέρα.
Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης.
«Πρωινό mou», από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου κάθε πρωί στις 10:00, στο Mega.



Category:

0 σχόλια