SMS NEWS 23/08/2013

Unknown | 8/23/2013 02:21:00 π.μ. | 0 σχόλια


@ Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Χριστίνα Λαμπίρη θα παρουσιάζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο, 1 με 3 το μεσημέρι!
Για την ιστορία, η Χριστίνα Λαμπίρη ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στον ΣΚΑΪ ως αρχισυντάκτρια, επομένως επιστρέφει στα παλιά της λημέρια!
Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ρακιτζής μέσα από την εκπομπή του στην τηλεόραση του "Αρτ".

@ Αν και αυτή την περίοδο η Αννίτα Πάνια περνάει δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια της μητέρας της, η παρουσιάστρια του Alpha έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του My Tv, το «Αννίτα SOS» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στον Alpha με αρκετές αλλαγές στο περιεχόμενο.
Η δομή της εκπομπή θα προσανατολιστεί περισσότερο στις συνεντεύξεις, οι οποίες θα γίνουν πιο προσωποκεντρικές, κάτι που ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη σεζόν.

@ Πρόταση για την εκπομπή "Πρωινό mou" δέχτηκε ο Ηλίας Ψινάκης σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι της Μεσογείων.
Μάλιστα το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" αναφέρει ότι η πρόταση έγινε εν πλω καθώς ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται σε διακοπές με σκάφος.

@ Επιστρέφει στη μικρή οθόνη η Νάντια Μπουλέ με το παιχνίδι «The biggest game of all», το οποίο είχε γυριστεί το περασμένο καλοκαίρι στη Γαλλία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, παρά το γεγονός ότι είχε μπει στον πάγο, πήρε το πράσινο φως και αναμένεται να βγει στον «αέρα» μέσα στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν θα το δούμε στην αρχή ή στη μέση της τηλεοπτικής περιόδου στον ANT1.

@ Tο ένα χτύπημα μετά το άλλο για το Μεγάλο Κανάλι! Το Mega χάνει άλλο ένα δυνατό χαρτί!
Μπορεί το "Κάψε το σενάριο" να έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και όλοι να περιμένουν να το δουν την επόμενη σεζόν στην οθόνη του Mega, όμως όπως φαίνεται, δεν θα προβληθεί. Σύμφωνα με την Espresso, o Λάμπρος Φισφής αποφάσισε να μη συνεχίσει τη σατιρική εκπομπή τη νέα χρονιά, αν και θεωρούνταν δεδομένο ότι θα βλέπαμε την παρέα των ηθοποιών ξανά στο πλατό, με αποτέλεσμα να μείνουν με τον... καημό για γέλιο στη Μεσογείων. Το ίδιο όμως θα συμβεί και με τους τηλεθεατές που είχαν δείξει την προτίμησή τους στο ψυχαγωγικό αυτό πρόγραμμα.

@ Πολλά είναι τα ονόματα που φαίνεται να έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για το νέο «κορίτσι του Θέμου», με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τη Μαίρη Συνατσάκη (η οποία επιστρέφει στον ΑΝΤ1) να είναι τα φαβορί για τη θέση αυτή. Τα δύο κορίτσια, αν και διαφορετικές προσωπικότητες, έχουν συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες να πλαισιώσουν τον παρουσιαστή. 

 @ Στην επιτροπή της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης φαίνεται πως έστειλε τα χαρτιά της η Ράνια Θρασκιά, εκφράζοντας την επιθυμία της να παρουσιάσει το πρόγραμμα που ήταν ήδη έτοιμο να βγει στον αέρα.
Σύμφωνα με την Real life, πρόκειται για το «ΑλλάΖΩ», το οποίο είχε αποφασιστεί να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο. Η παρουσιάστρια, ως έχει δικαίωμα από το νόμο, θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει ένα προβάδισμα για τις έτοιμες και στημένες εκπομπές, αφού μέχρι και τα σκηνικά είχαν ετοιμαστεί.

@ Η πετυχημένη καθημερινή Τουρκική σειρά «Fatmagul» επιστρέφει στο Mega τον Σεπτέμβριο!
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων την έκβαση της πολύκροτης δίκης των βιαστών της νεαρής κοπέλας.

@ Το Μεγάλο Κανάλι αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ξανά τα κινούμενα σχέδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη ζώνη που είναι υπό σχεδιασμό θα έχει τον τίτλο «mini Mega» και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού από τον Σεπτέμβριο.

@ Tαχυδρόμο σκέφτεται να αλλάξει η παραγωγή στην εκπομπή «Πάμε πακέτο».
Μέσα στα πλαίσια των αλλαγών της εκπομπής, η παραγωγή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του tvshow αναζητά νέο πρόσωπο που θα παραδίδει κάθε Πέμπτη τα πακέτα στα σπίτια των καλεσμένων.

 @ Νέες αφίξεις στο STAR στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του νέου δελτίου του σταθμού και πιο συγκεκριμένα του staff των ρεπόρτερ. Στο ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού εντάσσεται η Αννέτα Καββαδία που θα καλύπτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλα και ο οικονομικός αναλυτής, Στουπας απο το σάιτ Capital! Ωστόσο, η ένταξη της Αννέτας Καββαδία στο δυναμικό του καναλιού για την κάλυψη του ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ υποδηλώνει -εκτός όλων των άλλων και, τις προθέσεις της διοίκησης απέναντι στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα… αφού η συγκεκριμένη ρεπόρτερ θεωρείται η καλύτερη στον χώρο! Τέλος θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος προέρχεται απο την ΕΡΤ που για χρόνια καλυπτε τα κόμματα της Αριστεράς.

@ Στην κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports εντάσσεται από σήμερα ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Ο νέος συνάδελφος με μακρά θητεία στο χώρο της τηλεόρασης (ΑΝΤ1, ΕΡΤ) και του ραδιοφώνου (ΑΝΤ1 Radio), έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δημοσιογραφικό επιτελείο των αθλητικών καναλιών της Nova.

Category: , , , , , , , , ,

0 σχόλια