STARLAND από το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Star

Unknown | 7/06/2013 01:31:00 π.μ. | 0 σχόλια

 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή, που το Star «μαζεύει» απέναντι από την οθόνη του, τους πιο πολλούς και ενθουσιώδεις τηλεθεατές του.

Είναι τα παιδιά, που είτε βρίσκονται σε διακοπές, είτε στο σπίτι παρακολουθούν φανατικά τις παιδικές σειρές και ταινίες, που έχει διαλέξει με προσοχή και αγάπη το Star γι’ αυτά, κάτω από τον γενικό τίτλο Starland.
Η παιδική ζώνη του Star είναι διαχρονικά και άνετα πρώτη στην προτίμηση των παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν διατήρησε την πρώτη θέση σε τηλεθέαση, επιτυγχάνοντας μέσο όρο 42,3%.
Για αλλαγή και για να φρεσκάρουμε την εικόνα, αλλάξαμε το λογότυπο. Πάντα Starland αλλά με δυναμικά χρώματα και μια κορώνα, που δίνει μια πιο χαρούμενη νότα. Η Starland -παιδική ζώνη- (Καθημερινά 08:15 – 12:30 και από τις 15/7 που θα έχουν σταματήσει οι ζωντανές εκπομπές από τις 08:15-14:00, το Σαββατοκύριακο 06:00 – 12:00), αποτελείται από δυνατούς τίτλους και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ενισχυθεί με τα καλύτερα καινούρια παιδικά προγράμματα, που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά.
Το ολοκαίνουριο Starland (id & packaging) ξεκινάει από το Σάββατο 6 Ιουλίου με slogan «STARLAND – Δεν υπάρχει σου λέω!».

Category:

0 σχόλια